IMPRUMUT DE BANI RAPID SI IEFTIN

De unde pot sa imprumut bani rapid si ieftin? Care sunt creditele rapide cu costurile cele mai reduse?


In general cei ce cauta sa se imprumut ieftin si rapid doresc de fapt un credit rapid online sau un credit rapid doar cu buletinul, oricum, o forma de creditare care sa nu-i verifice trecutul ca si creditor, sa nu tina cont de veniturile actuale, de salariu, de carte de munca, de Biroul de Credit, de fapt ca ar putea si restantier al altor imprumuturi, etc.

Imprumuturile rapide sunt de fapt niste credite permisive pentr categoriile de clienti enuntate mai sus, accesabile in general online, prin care clientii doresc sa achizitoneze bunuri de stricta folosinta sau sa-si plateasca cheltuielile curente. Prin natura lor, imprumuturile rapide se gasesc sub diverse forme in ofertele IFN-urilor, mergand de la creditele la domiciliu sau creditele in magazin, pana la creditele pana la salariu sau alte forme de imprumuturi accesabile rapid. In general acestea pot fi contractare rapid, in maxim 48 de ore; sumele imprumutate sunt mici, fara giranti sau garantii materiale.

Printr-un imprumut rapid se pot obtine pana la 2 - 3000 de euro pe o perioada de maxim 5 ani. Suma cea mai mare de bani pe care o puteti imprumuta rapid este oferita de FRFS, insa acest IFN solicita mai multe acte si verifica bonitatea clientilor inainte de a acorda imprumutul.

Costurile totale ale creditelor rapide sunt mai mari decat costurile aferente produselor de creditare oferite de institutiile bancare.

Documentele necesare pentru contractarea unui credit rapid sunt: copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit. Suplimentar se poate solicita o factura de utilitati. Unele IFN-uri pot solicita si vechime la ultimu loc de munca, pot solicita si doveezi ca nu esti restantier al altor credit, ca ai un scoring pozitiv in Biroul de Credit, etc.

Veniturile acceptate pentru creditul rapid includ salarii, pensii, venituri provenite din activitati independente, chirii, comisioane din vanzari, drepturi de autor, etc.

Suma maxima care poate fi imprumutata este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati creditul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia finantatoare.

Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

Bancile calculeaza bonitatea solicitantului astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 50% si 70%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine.

Puteti calcula venitul necesar in functie de suma dorita, perioada pe care doriti sa contractati imprumutul si gradul de indatorare admis utilizand calculatorul din pagina produsului pe care il doriti.

Ce optiune de a imprumuta bani rapid ai:

1. PROVIDENT

La Provident poti imprumuta de la 400 la 3500 de lei; daca este primul imprumut, poti accesa maxim 3000 de lei.

2. CETELEM – Credite nevoi personale fara garantii - Credite personalizate

Pentru ca tu stii cel mai bine ce proiecte ai, Cetelem a creat CNP – creditul pentru nevoi personale: un produs financiar personalizat, special creat pentru nevoile tale personale. Accesibil tuturor persoanelor fizice / persoanelor fizice autorizate (PFA) si adaptat nevoilor fiecaruia, CNP (Creditul pentru Nevoi Personale) de la Cetelem te ajuta sa-ti realizezi acum planurile, oricare ar fi ele:

3. VIVACREDIT - au in oferta creditele pana la salariu - marca inregistrata?
"Creditele noastre sunt destinate celor care se confrunta cu cheltuieli neprevazute si au nevoie de bani imediat, pentru o perioada scurta.
Aplici online în doar 10 minute: Fara hartii. Fara garantii sau giranti. Nu venim nici la tine acasa"
   

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto