BANI DE LA FRFS PENTRU NEVOI PERSONALE

Daca n-ai bani, Ferrari iti ofera un credit de nevoi personale: rapid, online, ieftin


Creditele rapide online de la FRFS iti pun la dispozitie sume mari de bani, insa pentru a le obtine trebuie sa indeplinesti o serie de criterii de eligibilitate comparabile cu cele solicitate de banci. Diferenta fata de banca este data de rapiditatea cu care aceasta societate, Forza Rossa Financial Services, iti aproba creditul si-ti dispune banii cash. Forza Rossa Financial Services este numele celui mai nou intermediar de credite. Dupa cum ii spune si numele, societatea face parte din grupul care vinde automobilele Ferrari in Romania. In curand, societatea intentioneaza sa se lanseze si pe piata imprumuturilor ipotecare.

Creditele pentru achizitii de produse exclusive Ferrari, creditul auto dar si creditul de nevoi personale sunt cele trei produse pe care Forza Rossa Financial Services(FRFS) le pune la dispozitia clientilor din Romania. Compania functioneaza ca  intermediar de credite si a fost lansata in urma cu doua saptamani.

Oferta de credite de la FRFS este una pe care n-o intalnesti in piata creditelor nebancare din Romania. Diferenta dintre creditele rapide online puse la dispozitie de catre FRFS, in comparatie cu alte IFN-uri este data de dobanda. Dobanda creditelor de nevoi personale practicata de FRFS este in jur de 15% DAE, dobanda am putea spune mica, chiar si pentru bancile ce ofera credite de nevoi personale cu statutul de certitudine, nu de dragul de a se numi banca.

“FRFS se constituie ca un integrator de servicii financiare. Il putem asocia cu un broker de credite, insa cu o mare diferenta. Daca un broker prezinta o oferta a mai multor furnizori pentru o singura categorie de produs, FRFS ii va oferi clientului un produs in prealabil selectat, care va insemna "cea mai buna oferta" la acel moment de timp pentru clientul respectiv.

"Cea mai buna oferta" poate insemna de la gradul de aprobare, elemente de cost, moneda creditului, la timpul de acordare si altele”, spun reprezentantii Forza Rossa. Potrivit acestora, brokerul intermediaza pentru moment doar credite acordate de Garanti Bank pentru achizitia de produse Ferrari si Lotus si, de asemenea, credite de nevoi personale. Totusi, FRFS intentioneaza sa incheie partaneriate cu mai multe banci si sa se lanseze si in intermedierea de credite ipotecare sau produse de leasing.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA