CREDITE RAPIDE ONLINE

Am nevoie de bani rapid! Cum aplic online pentru un credit nebancar? Cine ofera credite online?



Credite rapide online au urcat in topul celor mai accesate produse fianciare si merg cot la cot cu creditele de consum, inca la mare cautare.

Odata cu infratirea romanului cu internetul si aceasta categorie de imprumuturi, creditele online,au explodat in preferintele clientilot.

In acest context, societatile bancare si nebancare si-au revizuit produsele de creditare in sensul veniri in intampinarea doleantelor consumatorului. Astfel au aparut tot felul de oferte de creditare online. E adevarat ca cele mai active in acest domeniu al creditarii online raman Institutiile Financiare Nebancare, insa, bancile deja vin din urma cu oferte de credite accesabile online.

Iata cateva din cele mai bune variante de creditare online, existente pe pita:

1. Crediul online de la Cetelem


Cetelem C-net este creat pentru a facilita clientului persoana fizica accesul direct la procesul de obtinere a creditului, fara intermediari. Aplicatia online poate fi accesata direct de catre solicitantul imprumutului, prin internet, si nu implica niciun fel de costuri suplimentare in afara de cele aferente creditului. Completeaza acum cei 3 pasi :

step-1     Completeaza formularul online    
step-2     Printeaza documentele    
step-3     Trimite documentele complete

Avantaje ale creditului online Cetelem C-net:

    primesti raspunsul online instant
    economisesti timp
    confortabil si discret
    documentatie si formalitati minimale

2. Creditul online de la RoCredit


Cu RoCredit economiseste timp si aplica online pentru oricare dintre produsele RoCredit.
Credite persoane fizice

Creditul instant. Creditul instant are ca destinatie satisfacerea unor nevoi urgente, personale/familiale/de grup. Nu trebuie justificata destinatia creditului solicitat.

Mini creditul. Perfect pentru satisfacerea unor nevoi personale, familiale sau de grup. Nu este nevoie de justificat destinatia creditului solicitat.

Creditul achizitie bunuri. Are ca destinatie cumpararea de bunuri cu folosinta indelungata, cumpararea de autoturisme noi sau de ocazie

Creditul de consum. Are ca destinatie cheltuieli pentru calatorii, studii, tratamente medicale, fara destinatie si justificare a utilizarii banilor.

3. Creditul online de la BRD Finance


BRD Finance acorda credite online pentru produsele achizitionate de pe eMag.ro.
BRD Finance acorda credite online persoanelor care achizitioneaza pe internet produse produse electronice, electrocasnice sau IT&C din magazinul eMag.ro.

Pentru a accesa oferta de finantare, clientii trebuie sa aleaga optiunea Plata in rate. Dupa alegerea acestei modalitati de plata, clientul este apelat de un operator de credit BRD Finance pentru consiliere privind alegerea unui produs de finantare.

Clientii transmit documentele necesare dosarului de credit direct prin e-mail catre operatorul de credit, urmand ca in mai putn de doua ore sa primeasca raspunsul privind aprobarea finantarii bunurilor. Dupa aprobare, clientul printeaza contractul primit, il semneaza si il transmite catre BRD Finance.

4. Creditul online de la Viva Credit


Aplica acum pentru un imprumut Viva Credit, 100% online primesti in cont 500 RON.

    Completezi cererea de credit Online
    Primesti rapid aprobarea
    Banii sunt transferati in contul tau astazi*

La scadenta voi plati creditul de 300 RON + 72.00 RON dobanda = 372.00 RON in total.
Pentru acest credit online, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 4969%.


5. Creditul online de la Simplu Credit


Simplu Credit este o societate de creditare ce propune servicii de consultanta financiara si oferte de credite pentru persoane fizice. Nu ezita sa ne contactezi pentru o linie de credit rapida sau pentru un credit de nevoi personale avantajos.
Raspuns in 48 de ore de la data primirii documentatiei!
Credit de pana la 10 000 ron pe o perioada de pana la 36 luni! Poti aplica online! lientii SIMPLU CREDIT care contracteaza un credit de nevoi personale si achita ratele la scadenta beneficiaza de reducere 5% aplicata la rata lunara.


6. Creditul online de la iCredit


    de la 400 de lei pana la 4000 de lei
    iti aducem banii in 24 de ore, direct la domiciliu
    doar in baza buletinului de identitate
    rambursare in rate saptamanale egale
    fara taxe ascunse, fara conditii si dobanzi variabile

Suma creditului pe care il oferim este cuprinsa intre 400 de lei si 4000 de lei. Daca sunteti client nou si solicitati un imprumut pentru prima data, suma pe care v-o putem acorda este de maximum 1200 de lei. Rambursarea creditului se face in rate saptamanale egale.

Exemplu: Pentru un credit in valoare de 800 lei, pe 12 saptamani, suma ce va fi rambursata este in valoare de 1089 lei, cu dobanda aferenta perioadei creditului de 36%. Rata saptamanala este in valoare de 90.75 lei. Creditul nu are alte costuri. DAE si DFA sunt 1235, respectiv 265 procente.

Poti aplica online pentru creditul de la iCredit.

Acestea ar fi cateva din ofertele de creditare online ale societatilor nebancare.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto