Credite rapide nebancare

Cand alegi sa apelezi la un credit rapid nebancar? Care sunt posibilitatile de a face rost de bani rapid?


Banii sunt o tinta permanenta pentru oamenii, care, desi nu alearga dupa ei in mod direct, si-i doresc si spera sa-i obtina prin cele mai facile mijloace. Evident ca cel mai usor mijloc de a obtine bani este imprumutul, cu toate formele sale de acordare. Uneori n-0avem incotro, singura posibilitate de a face rost de bani este imprumutul. Aceste situatii sunt generate in principiu de un eveniment, fericit sau nefericit. Pana la urma nu conteaza evenimentul in sine ci mai ales faptul ca vrei sa faci rost de bani urgent. Timpul de accesare a unui imprumut iti limiteaza de multe ori posibilitatile de a aplica pentru el, pentru ca daca tu vrei sa faci rost de bani in 2 ore, nicio societate financiara nu-ti va putea acorda un imprumut intr-un timp atat de scurt. Imprumuturile de bani, fie ele si nebancare pot fi acordate intr-un interval de minim 24 de ore. Fiecare dintre aceste societati nebancare vor sa se asigure ca ai capacitatea de a rambursa imprumutul, deci, trebuie sa indeplinesti niste conditii minime pentru a-ti fi aprobat creditul.

Evident, poti sa alegi alte metode de a face rost de bani, inainte de a ajunge sa accesezi un credit; poti sa vinzi un obiect de valoare pe care-l detii, daca vanzarea se realzeaza repede, pretul poate fi unul atractiv pentru cumparator, fapt ce s-ar putea sa fie in defavoarea ta ca vanzator. Deci, pana la urma, varianta cea mai convenabila s-ar putea sa fie tot un imprumut. Daca apelezi la un imprumut bancar, s-ar putea sa astepti mai mult decat ai dori pentru a primi banii, apoi, mai intervin si actele cerute, timpul pierdut, etc.

Cea mai rapida varianta ramane accesarea unui imprumut nebancar de la un IFN. Aceasta este solutia cea mai viabila de a obtine bani rapid atunci cand ai nevoie. Trebuie doar sa suni la un numar de telefon si sa soliciti o intrevedere cu un consultant al IFN-ului. Acesta poate veni la tine acasa pentru a discuta conditiile imprumutului. Sau mai simplu si mai rapid, completezi un formular online si esti contactat de un reprezentant al societatii nebancare in maxim 60 de minute.

Avand in vedere restrictiile impuse de BNR bancilor, si faptul ca IFN-urile nu pot tine depozite pentru populatie, conditiile de creditare, in special pentru imprumuturile rapide sunt mult mai lejere. IN general, trebuie sa ai varsta intre 21 si 69 de ani, sa fi cetatean roman, sa ai dovada unui venit continuu, si eventual sa dispui de un extras de cont la o banca. Venitul trebuie sa fie de minim 270 de lei pe persoana din familie sau 540 de lei pe familie, iar suma pe care o poti imprumuta variaza intre 500 si 3000 de lei, poti lua chiar 3500 de lei daca ai mai accesat un imprumut in trecut si ti-ai indeplint obligatiile contractuale aferente respectivului credit nebancar. Majoritatea societatilot nebancare trimit banii la client acasa, in maxim 48 de ore de la semnarea contractului de credit, evident daca esti eligibil si saca imprumutul ti-a fost aprobat.


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite nebancare online. Bani urgent

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?