CREDITE NEBANCARE URGENTE, FARA GARANTII

Creditele nebancare urgente, fara garantii sau credite cu buletinul?


Am pus aceasta intrebare nu pentru a pune in evidenta vreo similitudine intre cele doua, ci pentru a va aduce la cunostinta ca suntem pe drumul cel bun, evident, drumul catre creditele cu buletinul, chiar daca deocamdata trebuie sa ne multumim cu creditele nebancare urgente (imprumuturi rapide), fara garantii, fara gaj, fara multe, insa, nu doar cu buletinul.

Orice om normal la cap, cand vrea un imprumut de bani, isi cauta cele mai bune solutii pentru el si pentru familia sa. Nu intotdeauna cele mai bune solutii sunt si cele mai ieftine, insa, factorul timp conteaza uneori in asemenea masura incat sa nu-l mai intereseze pe om alte aspecte, pe care, fie vorba intre noi, oricum  nu le intelege foarte bine.

Cea mai frecventa dorinta a cetatenilor romani doritori de credite nebancare este aceea a negarantarii lor. De ce? In primul rand pentru ca omul nu vrea sa-si puna bunurile la bataie, iar cand vine vorba de casa, romanul este sceptic in a o pune garantie, fie si pentru un credit nebancar urgent.

Nu sunt multe posibilitati de a face rost de bani in Romania, in afara caselor de amanet si imprumuturi, iar de cand bancile au devenit amantele FMI-ului, singura varianta pe care o mai au romanii de a face rost de bani, ramane accesarea imprumuturilor nebancare, cu precadere pentru forma sa de urgenta - imprumuturi rapide - forma ce te scuteste de multa birocratie, de multe acte, de garantii, de intrebari privind trecutul tau de creditor.

Orice institutie nebancara are propriile reguli; de aceea durata de acordare a imprumutului difera. Printre cele mai cunoscute si active societati de la care puteti obtine bani urgent enumeram Provident (credite prin telefon) si Cetelem (credite online).

Pentru a afla ce institutii financiare nebancare gasiti in zona dumneavoastra consultati lista institutiilor financiare nebancare (IFN).

Orice forma de imprumut nebancar negarantat are o caracteristica importanta, ce nu este de multe ori pe placul clientului, insa nevoia urgenta de bani nu primeaza in fata dobanzilor, ca de dobanda este vorba.

Imprumuturile nebancare fara garantii, imprumuturile rapide sunt o forma scumpa a creditelor de consum puse la dispozitia populatiei de catre Institutiile Financiare Nebancare. Oamenii le acceseaza de cele mai multe ori, datorita faptului ca sunt singurele credite pentru care se califica, pentru care sunt eligibili. De cele mai multe ori, cei ce apeleaza la creditele negarantate la imprumuturile rapide sunt restantierii bancilor, cei ce au restante la un credit anterior, cei inscrisi in Biroul de Credit, cei ce au un un trecut "rau" in privinta creditelor de orice fel.

In opinia mea, creditele nebancare urgente nu reprezinta o solutie, insa, nu poti sa spui acest lucru unui om ce trece printr-o situatie dramatica.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto