CREDITE NEBANCARE IMOCREDIT

Imprumuturi nebancare ipotecare de la ImoCredit. Credite rapide.


IMOCREDIT IFN SA este o societate specializata in acordarea de credite ipotecare, destinate finantarii investitiilor imobiliare diverse, cumpararii, construirii, reabilitarii, consolidarii sau extinderii imobilelor, constructiilor cu destinatie locativa, industriala sau comerciala dar si achizitiei de terenuri.

Produsele de credit ipotecar IMOCREDIT se adreseaza atat clientilor grupului, care cumpara sau construiesc in parteneriat cu IMOINVEST, caz in care beneficiaza de multiple avantaje, cat si oricaror alte persoane fizice sau juridice care doresc sa achizitioneze / construiasca imobile din / cu alte surse.

IMOCREDIT IFN SA este prezenta in multe dintre centrele economice importante din Romania, numarul punctelor de lucru fiind in continua crestere.

Produsele de creditare puse la dispozitia clientilor de catre ImoCredit sunt urmatoarele: credit ipotecar de achizitie imobiliara, credit ipotecar de constructie imobile, credit ipotecar de amenajare imobile, credit ipotecar Primo Casa, credit imobiliar cu ipoteca. credit ipotecar destinat pentru achizitia sau constructie/extinderea/consolidarea, activitatii proprii, credit ipotecar pentru constructia de ansambluri imobiliare, credit pe termen scurt pentru plata avansului sau a unei diferente de pret pentru achizitia unui imobil, creditul de nevoi personale cu ipoteca nenominalizare pentru acoperirea nevoilor disponibile banesti, Creditul de nevoi curente cu ipoteca, creditul capital de lucru, creditul business startup, creditul sales and lease back, etc.


Creditul ipotecar este destinat pentru achizitia de apartamente, case, vile, cabane de agrement sau case de vacanta. Dobanda este variabila, stabilita in functie de bonitatea clientului si are la baza o componenta fixa pe toata durata creditarii si una variabila(EURIBOR, ROBOR, LIBOR 6M).

Perioada de rambursare a creditelor:
a) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana si rezidente in Romania: - intre 10 si 25 ani,
b) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana dar care au rezidenta in alte tari si obtin venituri cu caracter regulat din tarile respective: - intre 10 si 15 ani.
Valoarea creditului
a) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana si rezidente in Romania: - min. 5000 euro – max. 110.000 euro sau echivalent lei;
b) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana dar care au rezidenta in alte tari si obtin venituri cu caracter regulat din tarile respective: - min. 5000 euro – max. 100.000 euro sau echivalent lei.

Contributia imprumutatului
a) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana si rezidente in Romania: - minim 15% pentru creditele contractate in lei, minim 25% pentru creditele contractate in euro, si minim 40% pentru creditele contractate in USD, din valoarea tranzactiei, daca venitul clientului luat in calcul e obtinut in lei.
b) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana dar care au rezidenta in alte tari si obtin venituri cu caracter regulat din tarile respective: - minim 20% , deoarece persoanele fizice din aceasta categorie realizeaza venituri in moneda euro, moneda la care se vor si credita.
In cazul achizitiilor de teren intravilan destinat constructiei de locuinte contributia proprie e de minim 30%.

Garantii: ipoteca rang I asupra imobilului achizitionat si/sau asupra altor imobile situate intravilan, pe teritoriul Romaniei. Garantia trebuie sa asigure un grad de acoperire a creditului dupa cum urmeaza:
a) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana si rezidente in Romania: -un grad de acoperire de min. 120% aferent creditelor in lei, de min. 135% pentru cele in euro, respectiv de min.170% la cele acordate in USD ;
b) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana dar care au rezidenta in alte tari si obtin venituri cu caracter regulat din tarile respective:- un grad de acoperire de min. 135%;
Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana ce achizitioneaza terenuri intravilane:- un grad de acoperire de min. 140%.

Avantaje:
Clientul poate prezenta un cumul de maxim 3 codebitori (respectiv garanti sau garanti ipotecari) rude sau afini de rang I sau II, pentru a se califica la creditul solicitat;
Seriozitate, flexibilitate si rapiditate in analiza si aprobare.
Asigurarea unui suport de specialitate din partea consilierilor in alegerea celei mai bune solutii in raport cu interesele clientului.

Conditii de eligibilitate

Beneficiari eligibili sunt persoane fizice cu cetatenie romana rezidente in Romania sau in strainatate care sa:
- aiba varsta minima legala (18 ani) care sa-i permita asumarea de angajamente legale direct sau prin imputernicit;
-  varsta maxima, incluzand perioada creditului solicitat, sa nu depaseasca 70 ani la barbati respectiv 75 ani la femei;
- aiba un venit lunar net pe familie de minim 200 euro
- prezinte documente de venit legale si acceptate de creditor;
- aiba discernamant, sa inteleaga riscurile asumate;
- obtina, conform fisei- scor, un punctaj care sa o incadreze in una din categoriile A-D;
- nu prezinte in CRB restante mai mari de 100 lei de tip E sau X in ultimele 12 luni.
- aiba o vechime totala in munca de minim 6 luni pt rezidentii in Romania si minim un an , pentru persoanele rezidente in strainatate;

Documente necesare

1. Acte de Identitate;
2. Documente tipizate IMOCREDIT;
3. Documente care atesta veniturile solicitantului si ale familiei:
 - din salarii obtinute in tara sau in strainatate;
 - din pensii;
 - din contracte de administrare/ de mandat;
 - din dividende (pentru persoanele care realizeaza astfel de venituri de la societatea proprie sau alte societati);
 - din chirii sau alte venituri obtinute din alte activitati.
4. Documente din care rezulta valoarea proiectului pentru care se solicita creditul:
 - Actele de proprietate a imobilului pentru care se solicita creditul (actul de dobandire, extras de carte funciara si certificatul fiscal);
 - Contractul/ antecontractul de vanzare cumparare sub semnatura privata sau autentificat la notar (in cazul contractului final de imprumut) in care sa se specifice valoarea la care s-a convenit vanzarea, modalitatea de plata, valoarea achitata in avans.

IMOCREDIT IFN SA este prezenta in multe dintre centrele economice importante din Romania, numarul punctelor de lucru fiind in continua crestere.

Date contact: IMOCREDIT IFN SA

Nr. reg. com.: J/12/2387/2003
CUI: RO 15697373
Cont: RO 93 BTRL 01301201970510XX
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Operator date cu caracter personal 18750
Capital social: 25.677.740 lei.

IMOCREDIT Cluj-Napoca
Str. Horea, nr. 3
Telefon: 0264.595.675
Fax: 0264.595.675
E-mail: office@imogrup.ro

IMOCREDIT Baia Mare
B-dul Unirii nr 16, Et.2, Cam.8
Tel: 0751-307175;
e-mail: office.baiamare@imogrup.ro

IMOCREDIT Sibiu
Intrarea Siretului, Bloc B1, sc II, ap 17
Tel: 0749-122608; 0751-307174
e-mail: office.sibiu@imogrup.ro

IMOCREDIT Targu Mures
Tel: 0749-122609;
e-mail: office.targumures@imogrup.ro

IMOCREDIT Oradea
B-dul Dacia, nr. 46 (Blocul ELSACO)
Tel: 0752-199744;
e-mail: office.oradea@imogrup.ro

IMOCREDIT Bucuresti
Str. Vasile Lascar Nr.5-7, Cam. 414, Et. 4, Sector 2
Tel: 0751-307175
e-mail: alina.popescu@imogrup.ro

IMOCREDIT Brasov
Str. N. Iorga nr.14, ap.3, parter
Tel: 0755-085990
e-mail: gheorghe.sacuiu@imogrup.ro

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto