CONDITIILE IMPRUMUTURILOR NEBANCARE

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a apela la imprumuturi nebancare? Credite nebancare. Bani urgent.


In comparatie cu bancile, Institutiile Financiare Nebancare solicita conditii minime de eligibilitate, conditii materializate indeosebi in functie de rapiditatea acordarii creditului si implicit a banilor.

De exemplu, daca alegem dintre institutiile financiare nebancare, conditiile de acordare a unor imprumuturi de bani de la Provident, iata ce am constantat. Evident ca aceste conditii (cu mici deosebiri) sunt valabile pentru majoritatea institutiilor nebancare.

Pentru un credit nebancar ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi (copie dupa buletin), o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania.

Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la apel, caz in care contul bancar nu mai este necesar.

Printre institutiile nefinanciare care acorda astfel de credite se numara: FRFS, Provident Financial Romania, Cetelem, TBI Credit, Viva Credit, Simplu Credit, Easy Credit, etc.

Cum obtin un imprumut nebancar urgent? Cum il obtin bani repede.

Sunt cateva varianta prin care poti sa rezolvi un deficit de bani, fie te imprumuti la rude, fie aelezi la serviciile unei institutii financiare nebancare care acorda imprumuturi rapide, soliciti un credit de nevoi personale.

Desi imprumuturile rapide sunt mult mai scumpe decat la banci, este totusi una dintre cele mai elegante variante de a imprumuta bani.

Institutiile Financiare Nebancare (IFN-urile) ofera imprumuturi nebancare urgente, destul de usor, insa tine cont si de dobanzile mari, pentru ca pe cat de usor va fi sa contractezi imprumutul urgent, pe atat va fi de greu sa-l rambursezi daca te supra-impovarezi financiar. Cel mai bine este sa le tratezi ca pe imprumuturi pana la salariu.

Institutia financiara nebancara, cea care-si face cea mai mare reclama din piata este Provident. Aici poti obtine banii in 48 de ore chiar la tine acasa. De la aceasta IFN poti solicita imprumut nebancar urgent intre 500 si 3500 RON pentru care vei avea de platit o rata fixa de 16 RON/saptamana. Acesta este ceea ce se cheama "creditul la domiciliu" si este in circuitul pietii o forma de imprumut nebancar urgent. Un mare avantaj al imprumuturilor de la Provident este faptul ca pe durata colaborarii nu veti avea surprize de genul comisioanelor ascunse, veti avea de plata doar rata imprumutului, acordarea acestuia facandu-se foarte rapid. Rata este fixa pe toata perioada imprumutului si veti stii de la inceput cat aveti de platit. In plus, atat acordarea imprumutului rapid cat si plata ratelor se pot face direct la dvs. acasa.

Actul de identitate si o adeverinta de venit sunt documentele suficiente, de obicei, pentru a lua un imprumut de la o institutie financiara nebancara. Mai mult, cererea poate fi facuta la telefon, pe internet sau prin posta. Conditiile sunt atractive pentru tot mai multi clienti, fapt dovedit si de statisticile Bancii Nationale.

IFN-urile au ajuns sa detina anul trecut o treime din totalul creditelor pentru populatie. Dincolo de modul facil de obtinere a imprumutului, pot aparea surprize mai ales cand clientii nu sunt atenti la ce semneaza. Unele IFN-uri practica dobanzi chiar si de sapte ori mai mari decat bancile.

IFN-urile mizeaza pe tentatia clientilor de a obtine un imprumut mic in conditii lejere. In timp ce bancile solicita un numar mai mare de acte si impun conditii mai dure, IFN-uri sunt flexibile si accepta acordarea imprumutului doar in baza buletinului si a unei adeverinte de venit. IFN-urile le prezinta clientilor si alte avantaje, cum ar fi virarea sumei in 24 de ore, lipsa justificarii pentru folosirea banilor sau verificarea la Biroul de Credite.

Printre cele mai cunoscute institutii de imprumuturi nebancare rapide sunt cele care acorda credite, institutii care emit carduri nebancare (carduri de cumparaturi) si casele de amanet.

Sumele pe care le puteti obtine (fie ca este vorba de bani gheata sau de carduri de credite) pornesc de le 2-400 lei si pot ajunge la 3-4000 lei, in functie de veniturile pe care le puteti dovedi.

IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide sunt: FRFS, BT Direct IFN, Simplu Credit IFN, Profi Credit Romania IFN, Provident, Cetelem, BRD Finance, ING Credit, Verida Credit, Credex Finantari, Credit Europe Ipotecar, Viva Credit, Easy Credit, etc.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto