IMPRUMUTURILE "CREDIT DIRECT BT"

Despre imprumuturile "Credit Direct BT"


Sunteti in impas cu bani? Trebuie sa faceti rost de bani urgent? Puteti apela la Creditul Direct BT direct IFN, institutie financiara nebancara apartinand grupului financiar BT, ce ne propune creditul de nevoi personale, Credit Direct.

Suma maxima pe care o poti obtine este de 40 000 lei, iar perioada de rambursare este de 60 de luni, la o rata fixa de 149 de lei pe luna.

Actele necesare pentru a accesa un imprumut nebancar de genul Credit Direct:
- asa cum ii spune si numele "credit direct", clientul are nevoie de adeverinta de salariu sau cuponul de pensie si actul de identitate.

"Creditul Direct" poate fi utilizat pentru un credit de nevoi personale si poate fi accesat din orice unitate BT.

Perioada de finantare este 6-60 luni, iar suma variaza intre 2000 si 40000 de lei. Dobanda anuala la "creditul direct" este de 16,9%. Nu exista comision de analiza, nici comision de administrare.

Exemplu de calcul pentru ratele uni credit de tipul "Credit Direct"

- pentru o valoare de 6000 de lei, in 60 de luni, rata lunare este de 148,79 lei, dobanda efectiva anuala fiind de 18,27%, iar valoarea totala a creditului ajunge la 8927.4 lei.

Imprumuturile nebancare de la BT Direct se acorda cu rate fixe, fara giranti.

Imprumuturile acordate de cunoscuta institutie financiar anebancare au o serie de avantaje: rate fixe in lei pe toata durata finantarii, fara costuri ascunse, fara giranti, rapiditate in oferirea raspunsului asupra cererii de finantare si finantare imediata.


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto