DESPRE IMPRUMUTUL PROVIDENT

De ce sa alegi imprumuturile de la Provident?


Provident (a) = intelepciunea suprema a divinitatii in conducerea lumii; divinitatea, dumnezeirea, dumnezeu, grija, mila, indurare ca atribute ale divinitatii; persoana sau imprejurare miraculoasa care contribuie la salavarea sau la fericirea cuiva.

Cu o traditie de peste 125 de ani, grupul britanic Provident Financial are aproximativ patru milioane de clienti in toata lumea. Provident Financial s-a extins in ultimii zece ani in Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, si Mexic. Din 1962, compania este cotata la Bursa de Valori din Londra.

Provident acorda imprumuturi in majoritatea judetelor tarii: Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Mures, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Timis, Valcea, Vrancea. Acoperirea judetelor nu este 100% in toate cazurile.

Pentru a primi un imprumut un solicitant trebuie sa aiba intre 21 si 69 de ani, sa locuiasca intr-o zona in care Provident acorda imprumuturi, sa aiba un venit demonstrabil si domiciliul stabil.

De ce sa alegi imprumutul Provident:

• Rapiditate – poti alege sa primesti banii in 48 de ore
• Simplitate – ai nevoie doar de doua acte
• Rate fixe – stii toate costurile imprumutului de la bun inceput si ai rate fixe garantat
• Comoditate – poti opta sa primesti si sa platesti imprumutul de acasa

Pentru a obtine un imprumut Provident, ai nevoie de urmatoarele acte:

- act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi
- o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie)
- dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania

Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la apel, caz in care contul bancar nu mai este necesar.
Venitul minim disponibil per solicitant trebuie sa fie de 270 de lei sau de 540 de lei pe familie. Oferim imprumuturi persoanelor cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani.
Pentru a afla care este suma maxima pe care o poti primi cu venitul tau te rugam sa suni la departamentul nostru de relatii cu clientii la 021 9877 000 (apel cu tarif normal) de luni pana vineri intre orele 8:00 si 22:00 sau sambata si duminica intre orele 8:00 si 18:00.

Exemplu credit provident: un imprumut provident primit si restituit prin transfer bancar, de 1.500 de lei pe 53 de saptamani, are o rata a dobanzii fixa de 36%, DAE de 86,23%; valoarea totala de plata, care include suma imprumutata, dobanda, comisionul de analiza a dosarului si cel de administrare, este de 2.035,56 lei, iar rata saptamanala este de 38,41 de lei.

Serviciul la domiciliu - bani in 48 de ore
Suntem prima institutie financiara din Romania care iti ofera serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Prin acest serviciu suplimentar, primesti banii in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, de acasa.
Vei descoperi ca agentii nostri sunt prietenosi si intelegatori. De fapt, multi dintre ei au inceput prin a fi clientii nostri.

Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa.

- pana la 3.000 de lei
- fara giranti si fara taxe ascunse
- fara birocratie: doar doua acte
- rate fixe, garantat

Acestea ar fi cateva din motivele pentru a alege un imprumut nebancar de la Provident.

Telefoane Provident:

telefon scurt: 021 98 77
telefon romtelecom: 021 2 75 75 75
telefon sms: 1805

Aceste telefoane de la Provident sunt valabile pentru toate orasele din Romania.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto