DESPRE CREDITUL IPOTECAR DE LA VERIDA CREDIT

CREDITE IPOTECARE ACORDATE DE IFN-URI

Creditul ipotecar de la Verida Credit


Verida Credit este o Institutie Financiara Nebancara de pe piata romaneasca, specializata in creditele ipotecare.

Aceasta societate acorda imprumuturi pentru cumparari de apartamente, pentru 30 de ani, la o dobanda fixa, pe intreaga derulare a imprumutului.

Creditele ipotecare de la Verida Credit se acorda cu conditia sa dispui de 25%, avans din costul total al apartamentului, restul de 75% fiind acoperit de societatea nebancara, prin intermediul unui imprumut ipotecar.

In cazul in care doresti un imprumut pentru renovarea sau imbunatatirea locuintei, nu ai nevoie de avans pentru a solicita un imprumut.

In privinta creditelor ipotecare, conditia este ca rata lunara a creditului sa depaseasca jumatate din venitul lunar al familiei.

Pentru a proceda la accesarea unui credit ipotecar de la Verida Credit, trebuie sa faci o cerere de credit si urmarea acestei cereri, te vei intalni cu un consilier al respectivei societati nebancare. Dupa analiza cererii de credit, vei primi un raspuns in 48 de ore, daca creditul iti este aprobat sau respins.

Daca creditul ipotecar iti este aprobat, urmeaza sa semnezi contractul de credit si contractul ipotecar, dupa care urmeaza sa ti se elibereze banii, corespunzatori imprumutului solicitat.

Creditul ipotecar de la Verida Credit presupune plata aceleasi rate lunare, timp de 30 de ani. Deci, rata la creditul ipotecar este fixa, pe toata perioada derularii imprumutului.

Exemplu de calcul al creditului ipotecar:

Prin creditul ipotecar 30 ani Aceeasi Rata va asiguram, conform contractului de credit, ca nu vom schimba niciodata plata lunara.

Spre exemplificare, daca optezi pentru oferta cu dobanda fixa, 30 ani Aceeasi Rata, a unui credit de achizitie in valoare de 40.000 USD pe o perioada de 30 de ani, ai o dobanda fixa incepand de la 8.40%. Mai mult, daca achiti ratele la timp, iti reducem dobanda cu 0.45% in primii doi ani si vei beneficia de o dobanda fixa de 7.95% pentru perioada de creditare ramasa.

Se va aplica un singur comision, pentru analiza dosar, platibil o singura data in momentul acordarii creditului, in valoare maxima de 2.500 USD. Astfel, vei avea o Dobanda Anuala Efectiva de 9.05% si o rata lunara fixa de 292.37 $.


Cat dureaza sa primesti banii, daca accesezi un imprumut de la Verida Credit?

Imediat ce ai semnat contractul de credit si contractul de ipoteca, suntem pregatiti sa iti transferam banii, destinatia lor fiind in functie de tipul de credit pe care l-ai ales:

    Credit de achizitie – suma de bani solicitata va fi virata direct in contul vanzatorului;

    Credit pentru nevoi personale – suma de bani aprobata va fi virata direct in contul solicitantului;

    Credit de refinantare – la banca la care ai creditul sau creditele pe care doresti acum sa le refinantezi.


CONTACT VERIDA CREDIT

Verida Credit Sediul Central / HQ

Strada Nicolae Cretulescu, nr. 8, Sector 1, Bucuresti

Cod Postal 010341

Orar: Luni-Vineri 9:00 - 18:00

Telefon: 021 308 33 11

Fax: 021 302 38 10

E-mail: contact@verida.ro

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto